Helpdesk
bel 085-4857580

De helpdesk is bereikbaar op werkdagen.

Trajectbegeleiders

U kunt via de helpdesk kwetsbare ouderen begeleiding bij dementie aanvragen van een zogenaamde casemanager dementie. Deze begeleiding wordt gegeven door een wijkverpleegkundige. Als u verder nog geen hulp ontvangt en er veel vragen zijn rondom de dementie en de gevolgen wordt met u gekeken vanuit welke thuiszorgorganisatie u een casemanager wilt krijgen. Een trajectbegeleider worden ingeschakeld als uw hulpverlener (wijkverpleegkundige of buurtcoach) met u vindt dat er extra kennis en begeleiding nodig is.

Een Trajectbegeleider Dementie is een speciaal opgeleide professional. De trajectbegeleider:

  • Informeert en adviseert
  • helpt om te gaan met de veranderingen die de ziekte in uw leven veroorzaakt
  • regelt indien nodig, zorg en hulp

De trajectbegeleider weet goed de weg naar mogelijkheden voor ondersteuning en initiatieven die er zijn voor mensen met dementie en hun omgeving, juist in uw eigen woonplaats.

Met uw toestemming overlegt de Trajectbegeleider waar nodig met andere zorgprofessionals, die bij u betrokken zijn, zoals uw huisarts of de thuiszorg. Uw privacy is uiteraard gewaarborgd en uw vragen worden vertrouwelijk behandeld.

De hulp van een Trajectbegeleider is gratis. Vraag uw huisarts of thuiszorgorganisatie er gerust om of neem zelf contact met ons op.

Afbeelding: IMG_1014
Wilma ten Pas
Afbeelding: JPEG Bernadet bewerkt
Bernadet van Lent
Afbeelding: portretfotos collegas 002 bewerkt
Yvonne Wolsink
Afbeelding: JPEG Marian bewerkt
Marian van Hal
Afbeelding: JPEG Karin bewerkt
Karin Hogevonder
Afbeelding: IMG_Belinda1018
Belinda Winters