Vacature Trajectbegeleider dementie m/v

Het Netwerk Dementie Oost Achterhoek is een samenwerking tussen aanbieders van zorg en welzijn in de Oost Achterhoek waarbij tevens (vertegenwoordigers van) de doelgroep dementie betrokken zijn. Het netwerk beoogt zorg en welzijn voor kwetsbare ouderen en hun mantelzorgers te verbeteren door een betere toegang tot, afstemming en innovatie van het aanbod. Het netwerk is actief in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk Als deelnemer aan het netwerk dementie Oost Achterhoek zoekt Careaz voor de regio Oost Gelre een gedreven en flexibele Trajectbegeleider dementie m/v.

Kern van de functie:

De trajectbegeleider realiseert samenhangende zorg, begeleiding en ondersteuning aan de cliënt met dementie, diens mantelzorger en de zorgverleners met als doel dat de cliënt menswaardig kan wonen met kwaliteit van leven. Je taken bestaan uit het organiseren en coördineren van de zorg bij complexe zorgsituaties en het bieden van begeleiding en ondersteuning aan cliënten met dementie, cliëntsysteem en zorgverleners rondom de cliënt. Daar waar het kan vindt de directe begeleiding steeds vaker plaats door bijvoorbeeld de wijkverpleegkundige en fungeer je als trajectbegeleider als adviseur en coach. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor registratie, rapportage en evaluatie van de trajectbegeleiding en bevorder je de deskundigheid van professionals en mantelzorgers door middel van het geven van scholing/klinische lessen, lezingen en het verspreiden van relevante informatie. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen, integreren, profileren en professionaliseren van casemanagement bij dementie.

Je werkt als trajectbegeleider dementie binnen het netwerk nauw samen met andere aanbieders van zorg en welzijn en (vertegenwoordigers van) de doelgroep met als doel het ontwikkelen, integreren, profileren en professionaliseren van casemanagement bij dementie. Je maakt deel uit van een team van trajectbegeleiders. Je ontvangt functioneel leiding en coaching van de coördinator van het netwerk dementie.

Wij vragen

  • Een afgeronde relevante HBO-opleiding.
  • Relevante kennis en ervaring van dementie en psychogeriatrie, de sociale kaart en medische terminologie.
  • Bereidheid om een aanvullende post hbo-opleiding casemanagement bij dementie te volgen.
  • Vindingrijkheid bij het oplossen van problemen die samenhangen met dementie en overtuigingskracht en invoelend vermogen bij de begeleiding van klanten en hun netwerk.
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden, waarbij zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt wordt.

Wij bieden

  • Een contract voor gemiddeld 24 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris conform CAO-VVT FWG 50. Een vakantietoelage van 8%. Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een MeerKeuzeSysteemArbeidsvoorwaarden (MSKA). MKSA maakt het voor medewerkers van Careaz, op vrijwillige basis, onder voorwaarden mogelijk om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen.

Reageren Is deze vacature voor jou geschreven?
Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteren kan t/m 06 september aanstaande. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 15 september 2020. Deze vacature is gelijktijdig opengesteld voor in- en externe kandidaten.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wim Sletterink (regiomanager Careaz) via telefoonnummer 06-51426709 of Belinda Winters (trajectbegeleider dementie, Careaz Berkelland) via telefoonnummer 06-10442480. Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.