Helpdesk
bel 085-4857580

De helpdesk is bereikbaar op werkdagen.

Nieuwe folder begeleiding bij dementie beschikbaar

Dementie en dan? Hoe is de begeleiding bij mensen met dementie in de Achterhoek georganiseerd? Onze nieuwe folder is gericht op inwoners / patiënten en maakt duidelijk dat mensen op verschillende manieren hulp kunnen inschakelen, het belangrijkste doel is dat zij vroegtijdig goed geholpen worden. Door de samenwerkende zorgorganisaties er een folder ontwikkeld waarin dit staat beschreven.  Bekijk hier de folder.
Lees meer >>

Overzicht van technologische hulpmiddelen bij het thuis wonen met dementie

Het overzicht van technologische hulpmiddelen bij het thuis wonen met dementie is herzien.  De hele versie lees je hier: Overzicht van technologische hulpmiddelen.
Lees meer >>

Rapport van de Dementiemonitor is weer gepubliceerd

1
Vandaag is het dan zover: het rapport van de Dementiemonitor is gepubliceerd! Dit jaar werden 4.459 mantelzorgers bevraagd over ondersteuning, belasting, zorg en de impact van mantelzorg op hun leven. De belangrijkste uitkomsten op een rij: 1 op de 8 mantelzorgers van mensen met dementie voelt zich zwaar belast of overbelast. Bijna de h...
Lees meer >>

Inspiratie en tips voor mantelzorgers

Lees hier meer over de nieuw verschenen brochure Goudmantel. U krijgt praktische tips en ideeën van ervaringsdeskundigen.
Lees meer >>

Samenwerken bij dementie

“Bij dementie heeft iedereen een stukje van de puzzel” De themabijeenkomst over dementie in Lievelde op 6 juni 2018  liet zien:  om mensen met dementie goed te blijven ondersteunen heb je iedereen nodig.  Bij dementie worden de hersenen aangetast en veranderen mensen geleidelijk aan. En vaak is er dan hulp van buitenaf...
Lees meer >>

Meer resultaten:12 345